potenta penis, probleme impotenta
  • Produse naturale potenta
  • Produse erectie penis cu efect imediat
  • Ingrediente naturale 100%
  • Suport telefonic 24 ore / zi
  • Peste 2000 de clienti multumiti
produse pentru probleme impotenta, erectie penis

Pastile potenta penis

Erotisin Tablete

Pastile Erotisin
Pentru stimularea si marirea libidoului si remediul impotentei va recomandam tabletele Erotisin. La baza produsului Erotisin stau plante cu efect afrodisiac ce imbunatatesc vizibl viata sexuala, folosindu-le libidoul va creste simtitor iar erctia penisului va fi mult mai rapida. Veti avea parte de clipe de neuitat folosind pastilele Erotisin.
Pret : 79 RON

Penis Erect Plus

Pastile Penis Erect Plus
Aceste tablete actioneaza la nivelul penisului imbunatatind circulatia sangelui, marind pofta de sex si erectia pe durata intregului act sexual. Pastilele Penis+ Erect iti garanteaza o imbunatatire a vietii tale sexuale, o stimulare sexuala puternica si un libidou ridicat, astfel ve-ti reusi astfel sa penetrati mai puternic si mai adanc vaginul partenerei.
Pret : 142 RON

Potenz Starker

Tablete Potenz Starker
Special create pentru barbati, aceste tablete au rolul de a imbunatatire erectia si de a mari potenta penisului. Tabletele Potenz Starker contin extracte de muira-puama si damianae plus 9 vitamine ce au un efect revigorant pentru organism, pregatindu-l mereu pentru un act sexual de calitate. Acest stimulent sexual puternic iti mareste potenta.
Pret : 100 RON

Sex power tabs

Sex Power Tabs
Capsule marire erectie si imbunatatire viata sexuala, tablete Sex Power Tabs destinate ambilor parteneri, datorita efectului afrodisiac pentru marirea poftei de sex. Aceste tablete ofera organismului toata energia necesara pentru un act sexual de calitate, stimuland libidoul. Erectia penisului va fi mult mai puternica iar performantele sexuale vor fi vizibil imbunatatite.
Pret : 63 RON

Spanische Fliege

Tablete Spanische Fliege
Acest afrodisiac pentru stimulare sexuala, Spanische Fliege, iti imbunatateste potenta si mareste erectia facand-o mai puternica si mai stabila pe intreaga durata a actului sexual. Tablete Spanische Fliege reprezinta totdata un stimulent sexual foarte puternic pentru cresterea dorintelor tale sexuale.
Pret : 69 RON

Start UP

Tablete Start UP
Capsule marire erectie, Start Up iti imbunatateste potenta si mareste libidoul, pentru o viata sexuala mai activa si acte sexuale de o intensitate mai mare. Aceste tablete sunt recomandate ca si inlocuitor de Viagra, oferind o erectie mai puternica pe parcursul intregului act sexual, marindu-ti pofta pentru sex.
Pret : 62 RON

Tablete Corrige

Tablete Corrige
Aceste tablete ejaculare precoce sunt destinate barbatilor ce doresc o imbunatatire a vietii lor sexuale, acte sexuale lungi si erectie puternica penis. Tabletele Corrige inlatura fenomenul de ejaculare prematura, si iti ofera posibilitatea de a mentine o erectie puternica pana la sfarsitul actelor sexuale. Vei detine controlul erectiei puternice si a ejacularii.
Pret : 98 RON

Penis XL

Tablete Penis XL
Aceste tablete iti imbunatatesc viata sexuala, maresc dimensiunile penisului si au grija ca performantele tale sexuale sa fie cat mai marite. Tabletele Penis XL iti maresc pofta de sex si actioneaza la nivelul circulatiei sangelui penisului, marindu-i astfel dimensiunile, obtinand totodata o marire erectie si imbunatatire potenta.
Pret : 120 RON

Venicon

Venicon
Daca iti doresti un simulent sexual puternic, pentru marire erectie si imbunatatire potenta, iti recomandam tabletele Venicon. Aceste tablete iti fortifica rapid penisul, erectia sa fiind puternica pe intreaga durata a actului sexual. Marire potenta si erectie imbunatatita sunt doar cateva dintre principalele sale efecte.
Pret : 64 RON

Viamax

ViaMax
Tablete erectie si stimulent sexual, Viamax, special create pentru barbatii ce-si doresc performante sexuale imbunatatite si o viata sexuala de calitate. Aceste tablete actioneaza intr-un timp scurt asupra organismului, oferind o erectie puternica. Viamax stimuleaza de asemenea libidoul si iti confera incredere in fortele proprii.
Pret : 50 RON