potenta penis, probleme impotenta
  • Produse naturale potenta
  • Produse erectie penis cu efect imediat
  • Ingrediente naturale 100%
  • Suport telefonic 24 ore / zi
  • Peste 2000 de clienti multumiti
produse pentru probleme impotenta, erectie penis

Spray potenta penis

Chinese Brush

Chinese Brush
Daca vrei sa-ti satisfaci partenera ore in sir, nimic nu este mai potrivit decat Chinese Brush. Chinese Brush este special conceputa pentru barbatii care isi doresc sa aiba o ejaculare controlata si o erectie stabila pe durata intregului act sexual. Aceasta solutie pentru intarziere ejaculare precoce se aplica cu 2 ore inaintea actului sexual.
Pret : 65 RON

Spray Penis Marathon

Spray Penis Marathon
Acest spray pentru mentinerea erectiei si a unei potente de invidiat pe toata durata actului sexual este recomandat pentru barbatii ce-si doresc o viata sexuala imbunatatita. Cu Penis Marathon, ejacularea precoce va disparea, performantele tale sexuale imbunatatindu-se vizibil. Penis Marathon actioneaza la nivelul penisului, desensibilzandu-l usor.
Pret : 72 RON

Spray Retard 907

Spray Retard 907
Acest spray are in compozitia sa lidocaina, ce desensibilizeaza glandul penisului, prelungind durata actului sexual. Retard 907, recomandat celor ce vor sa-si imbunatateasca vizibil viata sexuala, prelungind durata actului sexual. Erectia penisului va deveni stabila iar fenomenul de ejaculare rapida va fi indepartat in totalitate, marindu-ti astfel potenta.
Pret : 80 RON

Spray Stud 100

Spray Stud 100
Acest spray vine in ajutorul barbatilor cu probleme de ejaculare precoce, spray-ul Stud 100 inlaturand-o cu eficienta. Prin consistenta sa, Spray-ul “Stud 100” intarzie ejacularea si ofera controlul erectiei pentru ca tu sa stabilesti momentul ejacularii la momentul dorit. Spray-ul se aplica sub capul penisului, cateva pulverizari cu aproximativ 10 min inaintea actului sexual
Pret : 77 RON

Spray Up in Seconds

Spray Up in Seconds
Acest spray se recomada barbatilor cu o viata sexuala activa, dar si celor ce-si doresc imbunatatirea vietii sexuale si o marire considerabila a erectiei. Spray Up in Seconds este un spray eficace pentru barbatii care vor sa aiba parte de o erectie imediata si de lunga durata. Acest spray actioneaza stimulii penisului, facandu-i mai receptivi.
Pret : 59 RON

Spray Warrior Horse

Spray Warrior Horse
Pentru cei ce vor sa isi imbunatateasca vizibil viata sexuala, si sa elimine problemele de ejaculare precoce, recomandam spray-ul Warrior Horse. Warrior Horse, recomandat celor ce sufera de probleme de ejaculare precoce, indiferent cat de mici, acesta actionand rapid si cu precizie asupra penisului, oferind un adevarat sprijin pe intreg parcursul actului sexual.
Pret : 65 RON